När får jag vara ledig?


Jo när jag åker till Kreta, är nämligen inte ledig innan dess. Trodde inte man kunde jobba mer en heltid, men det kan man tydligen, jag blir ju fett rik i alla fall! Wiie!

Bara för att skryta hur mycket jag jobbat ska jag redovisa de senaste och de kommande arbetsdagarna.

V.34 Söndag Måndag Tisdag Onsdag Fredag
V.35 Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag
V. 36 Söndag Måndag

Dvs, Jag jobbar 9 dagar i sträck ojoj! Tur att man får vara ledig över 1 vecka sedan!
Tack för ordet!



Kreta! =)

Snart drar vi


Hit ska vi! Fett med nice!
3:e september


Vart tog sommaren vägen?




Detta är sommar 2009! Eller?!

Som sagt


Jag ska börja blogga på allvar snart igen, måste bara vänja mig vid att jobba och ha en fritid, vilket kan vara svårt! Imorgon blir det i alla fall en efterlängtad kräftskiva hos bror och en spontantur till Ikea! Sedan så känns det lite att det börjar dra ihop sig inför Kreta, wiee. Ska bli så nice!
Nu ska jag återgå till VM, fy bubblan vad det regnar!






Ibland kan man bara vara så sjukt trött, eller vara påverkad av något annat!

Fråga?!


Min kära vän Jennie som också är disgner av min blogg, har haft problem med frägen på sin meny, och nu undrar jag om det är så att jag kanske har samma problem?! Så min fråga är nu, vilken färg har min meny och vilken webbläsare visar i så fall vilken färg? Firefox kan tydligen visa en annan färg!


Idag hade jag min första ledig dag efter sex hektiska arbetsdagar, imorrn är detdags för jobb igen, och sedan hela veckan plus helg, men sedan väntar en vecka på Kreta, wiee! Fick nyss ett samtal som avslöjade att liv&död upplevelsen kan bli av imorgon eller på lördag, håll i mig!

Tiao!

Ps. Stort Grattis Malin till nya jobbet, bästa säljaren baby!


Liv eller död


Det blev inget på liv eller död häromdagen, det blåste för mycket! Det är fritt fram att gissa vad som kanske är på G, men jag tänker inte berätta vad förens det är gjort och jag har överlevt, men någon sa mig att det är farligare att åka bil, eller t.o.m. andas!?

Gissa?!



Hej


Har inte så mycket tid just nu till att sitta still och blogga, eftersom jag roar mig med att jobba, äta och sova, så tänkte jag avvakta med bloggande ett par dagar typ. Men jag håller på att samla massa roliga inlägg, så håll ut!

NattiNatti!

Har inte så mycket att säga


... men jag har mycket att göra, men inget roligare än att jobba, jobba och jobba, vilket jag trivs asbra med! Imorgon händer förhoppningvis nåt mer spännande och det finns något mycket läskigt som kanske är på G, mer vill jag inte eller kan jag inte säga! Vi får se, det handlar om liv eller död, så mycket kan jag säga! ;) 

Vad ska ni göra i helgen?



Jag & Tove på Skansen!
Tove min Tove, varför du flytta!?

Jobb & Mys


Just nu sitter jag och tvmyser, är ganska skönt att få ha hela huset för sig själv ett tag, tyvärr blir det inte mycket till förbjuden fest eller liknande, då jag jobbar hela helgen, hela nästa vecka och nästa helg. Mycket jobb, men det blir mycket klirr i kassan! Woho. Blir bra inför Kreta, jojo!

Nu ska jag dricka cola light!

Nattinatti!

TVs/TV01.gif

Jobbmaskot & skylt


Vi får som sagt en hel del skumma saker på jobbet och ibland så får vi saker ställda hos oss, mycket trevligt, särskilt när det blir vår maskot eller en tågskylt!




Regsiffror


På jobbet finns det mcyket roligt att titta på, speciellt kul är när det kommer roliga reg skyltar, det gör det ganska ofta, men det är inte lätt att fånga dem på bild. Dock lyckades jag en gång!


Hundvalp


Häromdagen var jag och träffade världens gulligaste Simson, hur sööt får man bli egentligen?!






Kalas


Var ju som sagt på kalas i lördags. Hur mysigt som helst, med god smörgåstårta och god gräddtårta! men mest av allt massor av paket!! Liiila Hamphus!


       

Stockholm


Idag är jag och la familia i Stockholm för att ha en mysdag. Vi har varit i riksdagen på tur! Håller utkik efter dig Anna! Vi har sett K- G Bergström och Jamie Oliver! Stort!

Tjao!


Fotbollscup i Torshälla


Efter jobbet stack jag till Torshälla där Linusen spelade cup idag. Gud vad dem kämpade på bra och Linus var en riktigt goalkeeper. Jag är imponerad av grabbarna -02!

   

Svamp


Glömde ju visa bild på kantarellerna vi plockade förra veckan, men nu kommer den. Misströsta ej!!



Grattis allas vår huspamp!


Grattis Hampus 3 år! Hurra hurra hurra!



Trött


Urk vad jag är trött, det är tydligen jobbigt att jobba, jo! Själva jobbet i sig är inte jobbigt, bara att stå i gassande sol, upphöjd på en ramp utan skugga i 8 timmar, det är JOBBIGT  & VARMT! Men jag blir rik i alla fall.

Imorgon är det full agenda igen, första fyller lilla Hamphus 3 år, fira fira, sedan bli det shopping inför Kreta resan med Jennie, mycket trevligt. Detta avslutas med att titta på Jennies nya lilla hundvalp Simson. Något säger mig att han är liiiite söt!?
Resten av helgen och veckan består av jobb och utflykter, sedan det värsta man kan tänka sig! Avsked av Tove, vill inte ens tänka på det, jag kommer dö! Jag dog!

Vad ska ni göra i helgen?

Malin, denna bild är till dig!

clowner/Clown03.gif


Haha!

Grillpartej


Urk vad varmt det är, jag håller på att svettas bort, men man ska väll inte klaga! Skansen i tisdags var bäst, bästa dagen på länge, allt var perfekt, men guuud vad jag kommer sakna min Tove! Jag gråter redan!

Nu ska jag gå ut till släkten i trädgården, vi ska ha grillpartej och dem väntar på mig. Bilder från i tisdags kommer senare, då Tove har alla bilderna!

Måste även tacka min fina Malin för en trevlig lunch date idag! Lycka till gumman!

Tjing!



En sådan här grill blir det inte ikväll!

Sthlm & Allsång på Skansen


Idag bär det av mot Stockholm igen. Även denna gång blir det ett besök på skansen och lite Allsång! Men först en tripp på stan!

Hoppas alla får en fin dag idag!


Far & Flänger


Det känns som om jag aldrig är hemma längre eller sitter ner och andas lite, men det göra jag ju, men ändå! Naturligtvis är det inga tråkiga grejer jag gör, så jag ska inte klaga!

Imorgon blir det Allsång på skansen igen och en tripp på stan, ska bli mycket trevligt! Äntligen Tove!
Malin I miss you men snart ska vi ses! Jennie vi får hoppas på lördag, miss you!

Ha det gött!


Bio


Ikväll blir det bio med Tove! Sommaren med Göran, tror det kan bli bra!

Ikväll

Jobbjobbjobb


Idag har jag jobbat igen och ska jobba hela helgen. Är nyss hemkommen från svampskogen, hittade massor med kantareller. Mums! Nu ska jag käka räkmacka! Det är också mums!

Vad har ni för er i helgen?

Tjao



OBS. Bild lånad (egen bild kommer senare)

RSS 2.0