Hektiskt schema


Från jobb till grillfest, till jobb till bio, till jobb osv. Men jag gillart!


Nu ska jag sova...


...jobb imorrn och resten av helgen! På tisdag blir det förmodligen nya äventyr med Tove, mikket roligt!


NattiNatti!

bakgrund/AnimierterHintergrund01.gif

Vår middag


... som jag lagat, blev åter igen super god! Jag vet, skrytit värre!
Idag blev det marinerad kycklingfilé med mosad fetaost på, till det klyftpotatis med soja, olja och honung. Sallad med allt gott i och en turkisk youghurt med vitlök, olivolja och dijon senap, samt kryddor i! Mycket gott!

     



Mums!

Hemmafrudag


Idag ska jag vara hemmafru! Handla och laga middag. Det som skrämmer mig mest är att det faktiskt känns trevligt, huga!

Vad ska ni göra idag?

mat/Nahrung36.gif

Ikväll blir det kyckling!

Nu ska jag sova sött


God natti alla!

3D-objekt/Dreidemensional29.gif

På vift i Strängnäs


Efter min lyckade klippning idag, drog jag och Tove iväg till Strängnäs. På schemat stod besök av Björndammen café och Elinas grav.
Det började bra, på vägen till Björndammen öppnade sig himlen och det var omöjligt att köra, noll sikt och vattenplaning. Väl framme var det hur mysigt som helst, kan verkligen rekommendera alla att åka dit!
Sedan bra det av till Strängnäs för huvudpunkten, att besöka Elina. Efter att irrat runt i Strängnäs, besökt domkyrkan och irrat runt ännu mer, kom vi fram!
Det var såå fint, kan inte finnas ett bättre ställe, en lugn, fin plats! Så fridfullt, så offatbart!

Lite bilder från dagen;

   

      

           

 


Vila i frid

Klippning på G


Ska strax bege mig till stan för att klippa mig. Det kan behövas då jag inte klippt mig på över ett och ett halvt år, ajabaja! Undra vad frisören kommer säga om det!?

Vi får hoppas att jag går därifrån någorlunda fin i håret i alla fall!


Annorlunda toalettskylt


Hur menar dem här? !


Min katt...


Har ett extra ben!


Bad i Mälarbaden


Jag och Malin drog till morbror i Mälarbaden häromdagen och badade, efter att solat i Sundbyholm! Jag fick låna morbror Peters fina foppatofflor, kanske en aning förstora!?




Skogen


Har varit i skogen och plockat guld och blåbär/hallon. Mums!


Snigelhög


På mitt jobb hittar man alla möjliga konstiga ting, själv hittade jag en snigelhög bland plast och papper. Tyvärr har vi ingen kontainer för just sniglar, men jag kan säga att det skulle behövas!

Annars räknas väl sniglar som gormét?



Gormét? Mums!

Härligt på mormors ballkong


Häromdagen hade jag och mormor mysdag, det blev resturang besök på Bamboo City, lite namnsdagsshopping och njuta av solen på balkongen! Härligt!


Grillat


Häromdagen blev det grillmat, med nyplockade kantareller! Hur gott som helst. JA, jag gillar MAT!


Men Hallå!


Alltså, vad är detta? Trist att försäkringskassan kommer över bilder när man dansar med Lisebergskaninen, Bara det är pinsamt!



Hela aritkeln finns här!

Fågelstimm


Det finns LITE MYCKET fåglar på tippen, och dem uppträder BARA i stimm!


Resultatet!


Blev gudomligt! Det godaste jag ätit och ja jag gjorde allt själv! Tyvärr blir det svårt med recept då jag gjorde lite som jag ville, men hemligheten till allt är; fega INTE med kryddor, vitlök och honung är ett måste, funkar på/till allt!

Fläskkarréspett i en marinad av olja, soja, honung, vitlök, salt och peppar. Stekt i stekpanna!



Räkor med skal (små) frästa i vanlig panna, med olivolja, vatten, cabal oleke, vitlök, lite honung, örtsalt/vitlöksalt

 

Bruchetta är gjort på lantbröd, med finhackad tomat, basilika, purjolök, vitlök och olivolja (även liten honung, pinjenötter, solrostjärnor) Stekt i stekpanna med olivolja



Sallad med tomat, bladspenat, galiamelon, fetaost, pinjenötter, oliver med vitlök, solröstjärnor. Balsaminco vinäger och lite olja, salt och peppar. Aioli av majonnäs, lite mjölk, salt, peppar och mycket vitlök



Korv med vitlök




Laga mat


Ska alldeles starx sätta igång och laga mat, idag blir det lite expriment då jag aldrig lagat detta förr. Det är tänkt bli lite tapas liknande, med Räkor frästa i vitlök och lite sambal, sedan marinerade köttspett i vitlöks och honungsmarinad och till förtätt blir det bruchetta al, honungs och pinje toast! Till detta en stor sallad med fetaost! Låter det gott?

Jag återkommer senare med resultat och ganske bild!

Tjing!

Nytt besök


Råddjursmamma och kid is back, så söta!




På promenad


Efter utgången i onsdags kände jag för lite frisk luft idag, så det blev en promenix. Det var underbart skönt med friskluft, tyvärr började det regna, men jag hann fram till ett träd och slapp bli alltför blöt!

   

Jag handlar alltid i ett himla tempo


Utflykt i Valla med min kära mor!


Va?! Hur tänkte du här?


Detta är väll iof inte så kul, men jag bara undrar hur man fastnar på botten av ån, är det lerigt eller?! Föresten vem vill bada i den ån, förmodligen inte någon som vet att avloppsledningar från vissa hus fortfarande går ut i ån!?


Drar till City...


...för dejt med Malin!

Vad ska ni göra idag?

Tjing!

We are animals






 

Urinprov


I onsdags drack jag och Tove underbart goda urinprovs shots! Haha, dem smakade apelsin!


Paparazzi på Harpsund


Häromdagen besökte jag och mamma stadsministerns sommarbostad och tog lite paparazzi foton, tyvärr så var Fredrik på annan ort just denna dag, typiskt!




Parken Zoo


Besök i Parken zoo igår! Helt okej, men skulle aldrig betala fört! Tur att man hade fribiljett, haha!

        

           

     
 

Partej


Igår så blev det utgång med fina tjejerna Malin och Tove! Mycket trevligt! Blev lugna puckar, men ändå nice! Här är lite pics från min och Töves förfest!

       

       

Besök


Häromdagen hade vi besök av rådjurmamma och kid. Åh så söta! Tyvärr så kom bara bäbisstjärt med, men hela mamma syns! Det som oroar mig lite är att för inte så länge sedan fanns det två kid, jag hoppas för allt i världen att detta är en annan mamma med kid!


Små fötter


Ja, Tove har små fötter och mina ser enorma ut brevid, speciellt med stövlar på!


Jobbet


Så här trevligt har jag det på jobbet, fina vyer! Jag hittade en säng i fall jag skulle bli trött och behöver vila en stund, tyvärr så kan jag inte använda den, för jag är inte teskedsgumman!



Fin vy



Ännu en fin vy



Minisäng

Förövrigt måste jag tillägga att jag trivs skitbra på jobbet, det är ett toppensoppjobb!
Love it!

Filmkväll


Igår hade jag och Tove filmkväll! Mycket trevligt! Vi såg I taket lyser stjärnorna och Wallander Skulden, två kanonfilmer, har ni inte sett dem så gör det! Mitt nästa filmprojekt blir att se Twilight, bra va Anna?
Vi köpte även hem lite gottis och smaskade på, gott gott!

Förövrigt måste jag skriva om lite sorg, Tove min vän ska lämna mig (kanske) för Luleå, hur kan det gå så långt, man måste ju ta flyget eller natttåg dit! Jag kommer sakna dig massor!



Godis på en söndag! Fy oss


Gripsholm - The Castle Tour


Idag fick jag äran att följa med Malin med familj till underbara Gripsholms slott i Mariefred. Det blev en underbar dag, med mat, glass och slottsvandring både på egenhand och med guide! HEYCOME HEYCOME!
Så trevligt och jag är så glad att jag och Malin har samma intresse för historia, vi blev helt lyriska inne i slottet. Men vi blev grymt ledsna när vi varken hittade badrum eller kök, våra favoritrum, haha! Tack för idag Malin, Lilian och Inger!

Bilder har jag givetvis!




       

Härlig dag!



Äventyrsminigolf


I lördags hade jag och Tove tråkigt, så vi bestämde oss för att spela minigolf, jo tjena vad vi var duktiga! Jag sög hårt, men lyckades ändå göra två hål i ett, även Tove lyckades med denna bedrift och vann oootroligt nog med hela 10 slag mindre än mig. Grattis sportnörd!

Bilder! Jojo!

          

   


Så jag vet ingenting...


...

Mina fotleder


Jag måste ha världens klenaste fotleder, då dem svullnar upp efter en enda abretsdag i stålhättaskor, visst jag har stått hela dagen, men det gjorde jag på BikBok också (då hade jag iof inte stålhätta på skorna) men då svullnade dem aldrig upp, märkligt!? Anna, du som är expert på kroppen, har du ett bra svar?!

Ont gör det i alla fall!





Aj!

Jobb


Nu är jag hemkommen från första jobbdagen på nya jobbet. Det känns bra, helt okej jobb och tiden går inte sakta i alla fall. Träffade på en del roliga typer också och FAN vad folk slänger saker, det finns en hel del skit i hemmen, jojo!
Nu ska jag njuta av en korthelg innan jag är påt igen!

Vad ska ni göra i helgen?


Jobb imorgon


I morgon ska jag upp tidigt! Det blir jobb på tippen och jag är taggad! Äntligen ska jag tjäna lite stålar!

Nu ska jag sussa! Tiao!


Toves hemlighet


Men nu ska den avslöjas!





Fina Tove! <3 

Familjen And i Strängnäs


Var i Strängnäs och käkade Slagsta glass med familjen idag och då träffade vi famijen And. Det är dock lite svårt att placera hur just denna familjen hör ihop. Min terori är att Pappaand och Mammaand har en gemensam älskare, tant And!

Självklart tog jag bilder och jag vill att ni lägger märke till att TantAnd (bild nr två) har glass på munnen, jag kan sedan tala om att denna glass hammnade i rumpan på Pappaand, långt historia det där, eller inte!

     

 

Work kläder


Nu har jag äntligen fått arbetskläder, det måste ju betyda att det är jobb på G!? Jorå så är det men NU har jag lärt mig att man inte ska ropa HEJ förens...

Grymt snygga är dem i alla fall!


Bilder Allsång på Skansen Del 2


Bilder från dagen och sändningen

         

         

     

 

Bilder Allsång på Skansen Del1


Bilder från dagen

     

     

         

  

Allsångbakis


Är helt sjuk bakis idag, trots att jag inte drack en droppe alkohol igår, det måste vara allsången helt enkelt. Det tar på krafterna att vänta en HEL dag ute i spöregn sol och åska, urk! Gårdagen var i alla fall toppen, artisterna var bra och humöret på topp, eller nja inte hela dagen kanske.

Vi fick en god bulle av Anders och han godkände vår skylt. Sedan tog jag och Jennie en liten tripp och kollade på djuren, vilken höjdare, eller inte. Vi såg i alla fall björn, älg, ekorre, säl, gris, påfågel, och annat äckligt.

Höjdpunkten igår var dock när jag satt på bajamajan för att kissa, då hörde jag någon som ropade på hjälp från bajamajan brevid, han hade blivit instängd. Det visade sig sedan vara Roland från Ronaldz som inte kom ut för låste gått i baklås, men jag tror han kom ut! Detta dokumenterades med en film, där man hör hans desperata rop på hjälp!

I ett senare inlägg kommer bilderna, håll ut vänner!


Magnus Uggla



Allsång i mitt hjärta


Nu sitter vi på skansen och njuter! Vi har precis fått bulle av Anders:)! Nån mer som är på skansen idag?

Nu drar jag och Jennie till Skansen




Hej då!

Tack Anders


Jag har blivit tillägnad ett fint blogginlägg av Anders, så rörande! Nåt säger mig att just denna bild beskriver mitt och Anders stora intresse ganska så bra!

Träna


Nu drar jag och Malin till gymmet! Biff Biff!


Flaggor


Om vädret tillåter så kommer ni förhoppningvis skåda ett par tomtenissor, med snorgröna tröjor och dessa flaggor (se nedan) på svt 1 kl. 20.00 på tisdag!! Boka in!!



Bild lånad av Jenniesplace

Kvinnligt Nationalencyklopedin





Vad bra då!

...


....

Ikea


Dåligt uppdatering idag, men har varit på Ikea och gjort lite andra ärenden! Nu när det är sommar är det också mycket skönare att vara ute, än att sitta vid datorn!

Vad har ni gjort idag?


Dåligt väder


Idag är det dåligt väder, jag som ville bada! Hoppas det klarnar upp lite till eftermiddagen så det kanske kan bli ett dopp i alla fall! Nu kom Linus, han tycker inte om att jag bloggar, jag borde nog gå och leka nu!

Bye!


Nu blev jag förvirrad igen





Vilket gäller var, eller när ska jag åka!?



Är ganska nyligen hemkommen från ännu ett underbart skönt kvällsdopp. Jag älskar att bada och att hoppa bomben! Vem sa att man måste sluta leka fast man fyllt 20 år??

Vad har ni haft för er idag?

Barn har ingen känsla för kvalitet


Det är därför vi måste förbjuda barnarbete, så produkterna bli bätrre! Aha, nu fattar jag!


Det är varmt...




... och då svettas man!

RSS 2.0