IKEA & mysdag


Igår drog jag & älsklingen till IKEA då vi insåg att det var lite saker som fattades i vårat hem, det viktigaste var helt klart trådkorgar till garderoben, så vi kan få lite ordning där inne.
Väl på IKEA var det ganska dåligt med saker som vi skulle ha, men tillslut hittade vi ganska mycket av det vi skulle ha i alla fall, så vi är nöjda. Det blev en golvlampa, sänglampa och hylla till sängen och det obligatoriska GALGAR!! Mit motto är; Åk aldrig till IKEA utan att köpa galgar, haha.

Väl hemma började vi backa upp och jag som alltid är het på gröten började så klart att montera ihop allt på en gång, lamporna gick fort och bra men när jag skulle sätta igång med trådkorgarna så....fattas själva ställningen till korgarna. Vart är då ställningen? Jo, kvar på IKEA vid kassan, betald och klar men inte med hem, grrr.
Så idag blev det en tur till Västerås igen för Pontus del, som ändå skulle dit och spela badminton, så allt löste sig i alla fall och efter det andra besöket på IKEA så blev vi även två hyllor och en lampa till rikare...och även såklart GALGAR!!

Igår hann vi även med ett stopp på Max & på Tati för att shoppa lite fint till Pontus, eftersom jag är fattig student får jag titta på när andra handlar istället, haha. Det blidde två jättesnygga t-shirts och ett bar urläckra jeans, precis som dem ska vara, säckiga upptill och thigta nertill, mums!

Idag har det varit en lugn dag hittils, jag laddar upp inför starten av högskolan imorrn med att vara grymt nervös och ha ont i magen, men jag känner mig trots det väldigt peppad inför imorrn.
 Nu snart bär det av ut till Hällby där Linusen ska fira sin fördelsedag, mycket trevlig & gott med smörgåstårta!

Nu är det dags att fixa iordning sig & fortsätta att ladda!


Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

De kommer gå skiiiitbraaa imorrn serru! ger en lyckospark ;)

Många Kramar! =)

2011-01-23 @ 18:02:49
URL: http://annasedai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0