Mysig helg!


Hela denna helg har varit väldigt trevlig! Lördagen bjöd på släktträff på stan och jag fick träffa gulliga Hamphus!
Killar kan ha läpstift & läppglans sådeså! Såklart Hampus, det kan alla! Hampus måste vara bland det gulligaste som finns, näst efter mig!

Söndagen blev också mycket mys, blev landet med Pontus! Vi åkte fyrhjuling och det bästa som finns är när någon annan jobbar och jag tittar på, vilket helgen bjöd på! Jag är nöjd!

 
<3

Idag blev det mys igen, med Malin! Vi ägde Badhuset och relaxen hela dagen idag, mikket bra!


Efter Tio


Va med i Efter Tio & bli kändis, det gjorde jag och Avokado!Ibland kan livet svänga åt olika håll!


Det går upp & det går ner! Det går hit och det går dit! Idag så blev det i alla fall jobb och tack vare underbara arbetskamrater så blev det toppen! Alltid!Fel håll!


?<3


Julpyssel & bio


Idag har varit en händelserik dag! Mycket på agendan, som sagt! Först ut var Julpyssel hos Pontus med famlij & vänner, mycket trevligt! <3
Mycket trevliga människor som jag tyvärr var tvungen att lämna lite för tidigt för att bege mig till nästa anhalt, nämligen fördelsedagsfirandet för Johanna & bio!
Mycket trevliga människor där med, vilken tur jag har som får träffa så mycket trevliga människor, det måste vara för att jag är så trevlig själv! Hursomhelst så blev maten jättegod och bion var bra, så dagen & kvällen slutade lyckligt. Yesbox!

Innan jag slutar så måste jag bara säga hur mycket jag älskar livet just nu, jag har nog aldrig mått så bra och varit så nöjd som jag är nu, hmm! Så jävla skönt! Därför vill jag tacka alla mina underbara vänner, arbetskamrater, familjemedlemmar & DIG<3, för att ni gör mitt liv så jävla underbart!
Alla har en del i att jag mår så bra, men det finns 1 så gör det hela lite extra, tack för att du finns! <3<3

Återkommer en annan dag med bilder på mitt & Pontus fina julpyssel, haha!


Lips!


För det är lipskväll ikväll!
Ikväll gäller det Pontus, Jennie, Tobbe & Amanda! Kan det bli vackrare? NEJ!


Our Hero


Se & Njut!

Här!

Fina föräldrar


Mamma och pappa har en konversation angende deras 20åriga bröllopsdag som snart står för dörren!

Mamma till Pappa; Du kommer väll ihåg att vi har 20 årig bröllopsdag snart? Det är ju alltid lika många år som Amanda är? (Amanda=jag)

Pappa svarar ointresserat; Är inte Amanda 21?

Nej pappa lilla jag är 20 år! 20 ÅR!!!! Bra koll...not!


<3


<3

RSS 2.0