Mor i skutan
Claes = Ett geni! =) <3


Helg


Känner mig mycket bättre idag tack och lov, så förhoppningsvis är jag helt kry imorgon och det går prima att jobba.
Idag vare kalas hos min kusin som fyllde hmm...25. Det vart god mat och mys med Hampus, fick puss på kinden och vi läste sager under värmefilten. Vi läste sådana gulliga pixi böcker och jag gick i barndom när jag fick läsa min gamla favorit Anders bakar kakor!

Nu blir det mys med Pontus (som alltid) hela kvällen och imorgon blir det som sagt jobb, dock kort dag så det blir skönt, sedan så har jag ju fördelen (eller nackdelen, beror på hur man ser det :P) att jobba på samma jobb som pojkvän så det blir till att umgås hela dagen imorgon med, inte mig emot, men självklart gör jag ett kanonjobb ändå!
På måndag väntar nytt uppdrag, ska jobba på den mobila soppstationen som tillhör Eskilstuna energi & miljö, en soppstation som åker omkring i kommunen och på måndag är det Kvicksunds IP som gäller, kom gärna dit & hälsa på!! Tisdag och onsdag är det Torsharg som gäller!!

Jaja nu vare slut på orden märkte jag så jag slutar att skriva.........................................................NU!

"-Är du pingstvän?
-NEJ!, men jag är inte ovän med nån heller!!"

En stressad sjukling


Ja då blev man sjuk då, har ändå klarat mig völdigt länge sedan sist, så jag klagar inte, men det har ju aldrig varit roligt att vara sjuk och inte heller denna gången!
Igår blev jag hemma från jobbet och var förkyld, men ju mer dagen gick blev jag ändå kryare & kryare tyckte jag, men tji fick jag mitt i natten när jag mådde bättre än på länge får jag världens frossa och jag skojar inte om jag säger att den kom på 10 sekunder, sedan var det bara att springa till toan för att kräkas, urk!!!
Idag mår jag inget vidare alls, men har inte spytt nått mer, skulle tro att det var en febertopp som jag kräktes av och sedan var det värsta över, nu är bara efterdyningarna kvar och dem är inge kul alls, men jag överlever.

Nu vill jag bara bli frisk för jag har inte alls tid att vara sjuk, som vanligt är det gör mycket som står på schemat för lilla mig och har så varit sedan slutet av januari, kul men stressande. I helgen var det tänkt att jag skulle fira min kusin som fyller 30 år...hmmm eller var det 25?? Sedan ska jag och Pontus tillsammans hinna städa, rensa och fixa hans lägenhet inför mäklaren som kommer på tisdag, sedan skulle vi behöva börja åka till heminredningsafförer för att börja planera kommande flytt och mitt i allt detta ska vi båda jobba på söndag, för att sedan forstätta en hel vecka framåt och jag mår inte bra och Pontus håller på att bli sjuk. Känns som om det är lite för mycket för vad man ska hinna med, kanske inte konstigt att jag konstant har ont i magen och mår illa, det känns lite som ett gigantiskt svidande sår i magen, jaja det löser sig. Trots allt så är det bara roligt saker som kommer, det är bra och jag är så tacksam över allt jag har!! Ja, jag är lycklig!

Vill bara oxå passa på att Gratulera Jenny och Dennis som fick en liten flicka igår!! Stort Grattis till dem!!

Nej, nu måste jag mata min mage, den får ju inte mindre ont av att svälta precis!!

Tjing Tjong!

Annnnna 1 vecka kvar!! Woohoo! =)


Sambo


Ja då sitter man här 21år gammal...eller ung menar jag & ska bli sambo med världens bästa och finaste pojkvän! Allt känns så himla bra, spännnande och nytt! En nystart i livet, eller det känns snarare som det är nu livet börjar, vuxenlivet, härligt!

Vi fick alltså tag på en lägenhet och nu är det klart, den är vår. En jättefin lägenhet mitt i stan, nära till allt, nyrenorverat kök och toa, verkligen jättefint. Bäst av allt en stor diskmaskin! Nej, det kunde inte blivit mer perfekt, jag är såå lycklig!
Nu återstår bara att få Pontus lägenhet såld, sedan kan vi flytta. Flytt sker någon gång i sommar förmodligen i Juli, dock senast i augusti. Så mina damer & herrar, i sommar bli jag stadsbo och det med besked. Tänk att jag kan stå på fristadstorget och se vårat hus därifrån, det känns relativt centralt, jojo! Har även nära till underbara Malin, till mormor och till högskolan, somf örhoppningvis blir aktuell i höst.

Nej, nu ska jag torka håret och bege mig för att hämta upp Jennie! <3
See ya!


Världens bästa pojkvän, familj & vänner<3


Gårdagskvällen var hur trevlig som helst, det blev mat & bio med underbara Tove & Anna-Karin! Mycket bra och mycket bra sällskap, saknar som sagt min Tove väldigt mycket jämt och himla kul att äntligen få träffa Anna-Karin lite också. Det är såå synd att man inte hinner träffa sina vänner oftare, men en sak är säkert, en riktig bra vän har man alltid kvar oavsett hur mycket man hinner höras av eller ses!!

Filmen vi såg var även det riktigt bra, det blev Alice i underlandet. Spännande, konstig, rolig och annorlunda. Tiden gick så himla fort, så det måste ju vara ett gott betyg, det var skönt för den höll ett högt tempo hela tiden och hade inte en massa "onödiga" scener eller annat. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som inte sett den och till alla åldrar, dock skulle jag som barn tycka den var ännu mera konstig och otäck! Men jag kan hålla med om (som någon filmsnubbe sa) att den som gjort filmen förmodligen var väldigt hög under tiden! Kändes förövrigt som alla i filmen var höga, haha.

Efter filmen bar det av hem till Pontus, mys, mys, mys! Jag hann knappt innanför dörren innan han berättade att jag skulle stå kvar där och inte ta av mig skorna. Sedan tog vi hissen ner till källaren för han skulle visa mig en sak. Snacka om rädd jag blev då, jag hatar ju källare och mörker och inte fick jag titta heller. Vi gick längre och längre in och tillsut fick jag titta och där var den! Världens finaste cykel, precis en sådan jag alltid velat ha, en äkta damtralla i svart med cykelkorg, 7 växlar och det bästa av allt, den hette AMANDA!!
Min underbara pojkvän har alltså hittat denna cykel i en annons och styrt ihop sig med mamma, pappa och mormor och köpt denna fina cykel till mig! Så nu kan jag som blivande stadsbo ta mig överallt och jag ser mig själv cykla på denna fina cykel, med läroböckerna i cykelkorgen påväg ner till högskolan i höst!!
Har jag inte världens finaste pojkvän och familj så säg, det tycker ialla fall jag!
Måste jag påpeka än en gång hur lycklig jag är??
Nej, jag tror inte det!

Nu fattas bara en sak & det är en fin lägenhet, men förhoppningvis är vi (pontus) ägare till en inom några veckor, jag hoppas, hoppas och hoppas!!

Just nu sitter jag på toan och bloggar igen, måste säga att jag skriver bättre då, är man konstig eller? Ikväll ska jag för ovanlighetens skull vara hemma med familjen och bara glo på tv, härligt! Pontus är på fest hos en arbetskamrat. Jag hoppas verkligen han tar det lungt, men det vet jag att han gör, haha. Han kanske dyker upp här inatt om jag har tur!
Imorgon bär det av hem till faster för lite mat och sedan blir det påskmys med hjärtat! Jag bara älskar denna helg, massa långledigt och man får träffa alla nära och kära och dem man håller av & jag kan som sagt bara slappna av och ta det lungt, inget jobb och inget som måste göras efter jobbet!!
Jag trivs, jojo!!

Nej nu ska jag avsluta här på toan, snart dags för Så ska det låta med mor & far, senare blir det Solsidan, mycket bra!
Tjao!

[792810_l.jpg]

Min nya cykel "Amanda"!


RSS 2.0