Koko


Onsdag idag. Dagen har ändå gått relativt snabbt, även om den inte alls gick lika snabbt som måndagen gjorde. Jobbet flyter fortfarande på bra och snart är det helg! Woho! Mysig långhelg med påsk, kan inte bli bättre, mycket efterlängtat.
Nu sitter jag som vanligt och väntar på Pontus, känns som om jag skriver det jämt, haha, men så är det! Fast han skulle kanske bli lite sen idag, det bjöds tydligen på tårta på jobbet och det kan man ju inte missa...eller!?

Annars känns det som om livet och dagarna gå på fullrulle. Skönt, men även lite stressigt. Men anar att det är detta med lägenhetsköpande och flyttande som stressar mig en del, fast det känns bara kul, men stressigt då tiden blir knapp när vi ska flytta eftersom vi båda jobbar jämt, men så är det.
Just nu känns mitt liv så jävla bra mitt i allt stressande, jag har fast jobb till i slutet av sommaren, jag ska flytta, jag mår bra, jag har världens bästa pojkvän & världens bästa vänner & familj, jag ser fram emot att börja plugga i höst (om jag kommer in vill säga, annars får jag hitta på något annat)!
Det känns som om jag börjar få ordning på mitt liv, på hur jag vill ha det och hur framtiden ska bli & jag är riktigt lycklig! Sedan vet man ju och får ha i åtanke att det inte alltid blir precis som man tänkt sig, men jag är nästan helt säker på att det blir bra ändå!
Åh vad jag önskar att alla kunde få vara så glada & nöjda som jag är just nu, verkligen!!!

Därför går mina tankar hela tiden till min en av mina bästa och närmaste vänner som inte har det så kul just nu! Du kära vän ska veta hur mycket jag lider för dig och hur mycket jag önskar att jag kunde göra något!! Men glöm aldrig hur älskad du är av många och av MIG, jag finna alltid här för dig, NU, SEN & ALLTID!! Du betyder massor för mig, trots att vi inte alltid hinner ses eller höras av så mycket vissa perioder! Massor av kärlek och omtanke till dig!! <3<3<3

Imorgon ska jag äntligen få träffa min fina Tove som är hemma en hel vecka ifrån Luleå! Förhoppningvis blir det lite bio och massa mys och prat. Saknar dig så himla mycket, varför ska du bo så långt bort annars, haha?!
Efter bion blir det hem till Pontus och sedan blir det massa påskfirande med släkten i dagarna tre. Förhoppningvis hinner jag även träffa Tove något mer innan hon far norrut igen.
Nästa vecka ska jag också få träffa Malin igen, ännu en underbar tjej jag saknar alltför mycket och som jag sällan hinner träffa mycket nuförtiden, men jag skyller lite på henne också, hon jobbar ju oxå mycket!! ;)

Nej, nu ska jag fortsätta vänta på min fina älskling! <3
Byebye!



Två glada tjejer påväg till Skansen i somras!
(Var kanske en aning brunare då än nu, haha!)


Huvudvärk & HM


Jag har huvudvärk, det gör ont! Men annars är det bra. Första dagen på säkert tre månader på HM idag då, gick förvånandsvärt bra, inga större missöden, kläderna blev plockade, jag missade inget och tiden gick riktigt fort! Råkade dock svära med ett könsord inför en förvånad arbetskamarat, inte min mening, förlåt. Men jag skar mig faktiskt på handen & jo man skär sig på händerna även i detta jobbet, så nu fortsätter jag att samla på skärsår. 
Måste även såklart tillägga att jag aldrig annars svär med könsord, jag kan ju inte ens sådana ord, nejdå, nejdå.

Borde jag berätta att jag och Pontus försov oss imorse, nej det borde jag inte! Borde jag berätta att vi gjorde det trots att vi ställde klockan på fem och skulle gå upp kvart över sex, nej! Klockan ringde och vi snoozade, klockan ringde och vi snoozade och pang så vakande jag tio i sju och jag börjar mitt jobb kvart över sju. Jag befinner mig i Ärla och HM lagret på andra sidan stan, inte bra, men jag hann!!
Varslet om strejk är tydligen uppskjutet till nästa vecka oxå, så det blir till att jobba hela veckan, hoppas dock att vi är ledig i påskhelgen på de röda dagarna, jag vill ju hinna fira påsk med släkten och med Pontus, som för ovanlighetens skull är ledig!

Nu är Linus  här, han kom nyss, han sitter vid en dator och jag vid den andra, så ska det vara, den yngre generationen = datanörd & vad jag gillart! Linus fick även välja tvprogram, det blev innebandy, wohooo...eller inte, men klart grabben får bestämma, han är ju yngst!

Imorgon är det ny arbetsdag igen, känns bra. Det är kul att jobba och dagarna och veckorna går så himla snabbt. Trots att jag sedan Januari har jobbat heltid och gjort även tidigare så har jag svårt att vänja mig vid tanken att jag faktiskt ska jobba varje dag, förut var man inställd på att vara ledig några gånger i veckan, speciellt när man jobbar på hm, men nu är det varje dag som gäller (dock kanske inte alltid på hm), men det känns riktigt skönt, jag klagar VERKLIGEN INTE!!!! Tvärtom är jag oerhört tacksam och glad!

Arbetslösheten är såå hemsk mot vissa, jag talar av erfarenhet, jag har sett den, jag ser den och jag har upplevt den!! Det gör mig så ont & det stör mig så fruktansvärt mycket när man vet hur mycket bra & duktiga människor så går där ute utan jobb och så möter man otacksamma människor som sköter sitt jobb dåligt, dem borde ertsättas av någon som kan och vill jobba på en gång!!! Skärpning Sverige och befolkningen! Ge dem som är värda att jobba ett jobb, NU!!!!!!
Om ni söker en person som är oerhört duktig, begåvad, pålitligt & ambitiös, som skulle uppskatta ett jobb mer än många andra och som defenitivt skulle göra ett kanon jobb, vad denna person än jobbade med, så hör av er, jag känner denna personen!!! ;)

Nej, nu ska jag göra matlåda, det blir makaroner och köttbullar med pruttdoft!! Mums!
Tjing!



Obs! Bilden har ingenting med texten att göra!


Sjung för ihelvete, sjung!!


Ännu en soft dag! Blev låång mysig sovmorgon och låång mysig dusch hemma hos Pontus. Sedan bar det av hem till mormor, där lite släkt väntade. Vi begav oss senare till Tumbo kyrka för att lyssna på mammas kusin som sjöng, mycket fint! Jag gillar att vara i kyrkor, men tyvärr så har jag svårt för allt prat om gud och predikan, känns gammalt och förlegat, tom prästen var pensionär!

Nu är jag hemma igen (ovanligt nuförtiden), men det är lungt för nu är Pontus här, vi umgås jämnt nuförtiden, men det är bäst!!
Ska snart sussa i sängen, jobb imorgon. Känns som sagt väldigt kul att komma tillbaka till HM. Hoppas Mona & de andra dyker upp där igen bara, miss you girls!

Nu ska jag sluta skriva! NattiNatti!


Mys is the shit


Denna dagen stavas mys!! Först vakna upp hemma hos Pontus, bara det är mys. Sedan blev det mysdag med familjen på Tuna Park och sedan vidare till Ming Palace, här måste jag även lägga in ett kors i taket för jag och mamma fick pappa att shoppa, eller egentligen var det han som ville det, frivilligt!! Tre T-shirtar, två skjortor och strumpor, så mycket har inte han handlat dem senaste fem åren eller nått, haha! Mycket fint var det i alla fall.

Sedan bar det hem till Pontus igen, där jag är nu. Han har precis kommit hem och står nu och duschar, synd att jag duschade imorse, annars kunde jag ha joinat! :P
Resten av dagen & kvällen kommer fortsätta i tecknet mys, det blir slappa och titta på tv skulle jag tro, skönt att bara göra ingenting.
Imorgon blir det ännu mera mys, först en lååååång morgon med älsklingen och sedan träffa lite släkt och dagen avslutas med konsert i kyrkan!

Sedan är det måndag igen och dags för HM, ska bli riktigt kul! Är lite orolig för hur det blir med strejken bara, men det blir nog bra, kanske blir man ledig då istället??!

Vill bara avlsluta detta inlägget med att vinka hej till mina underbara vänner, just nu skanar jag lite extra mycket tre speciella tjejer i mitt liv!!
Jennie, Tove & Malin, ni är underbara glöm aldrig det, skulle aldrig vilja leva ett liv utan er!!!

Adjö!

"-Så du menar att en höna skulle ta på sig kondom och gå på bordell frivilligt?
-Ja, precis så menar jag!"


Idag är idag är en bra dag!


Då var sista dagen på Calix slut, sorligt men sant. Vi fick jättemycket beröm och alla vill ha tillbaka oss, vi får se hur det blir, men kommer sakna mycket därifrån så är det bara!!
Men som jag skrev igår, så kan man vara säker på att få träffa dessa arenare igen och det gick fort denna gången, redan på måndag är det HM som gäller igen, så nu kör vi hårt där istället!!

För att fortsätta på den positiva banan kan jag härmed meddela att jag nu är fastanställd på Arena! Dock bara fyra månader, men grymt skönt att slippa oroa sig över ekonomin, att varje månad vara garanterad en minimilön och att för en gångs skull veta hur den närmaste framtiden ser ut.
Nu börjar mitt vuxenliv på allvar, jag ska flytta, jag ska bli sambo och jag har fast jobb och på helttid. Måste jag tillägga att det känns bra!?

Är dock grymt trött, skulle kunna somna på studs om jag blundade, men det får jag inte göra nu. Ska hoppa in i duschen strax, för att sedan bege mig till Pontus, det blir fredagsmys och förmodligen Solsidan, grymt bra serie by the way!
Imorgon är det mysdag med familjen som gäller, ska bli mys!!

Måste avsluta med att citera Gert Fylkings fredagsfräkis från Rix morronzoo i morse!

"-Denna är till dig Roger
-Det är illa om du går in i väggen med stånd och slår i näsan!"


Reinfeldt är en grävling...


Tittar på förkväll och rubriken säger väll allt, det är inte ett bra program!! Varför gör man ett program där man visar hur det går till på ett hundkalas, eller varför ställer man en fråga till en seriös politiker vilket djur dem andra partiledarna liknar och framförallt varför får (nästan) bara folk som varit med i Lets Dance gästa förkväll?? 
Många frågor men inga bra svar och vem bryr sig egentligen? Jo, tydligen jag!

Läget idag är bra, trött som stryk bara, jag hann knappt jobba något innan första rasten imorse, jag hade nämligen fullt upp med att gäspa. Träffade en arbetskamarat i tryckeriet vid åtta, hon var ovanligt pigg idag sa hon, på nio rasten berättar hon för mig att hon nu har blivit jättetrött, jag gäspade nämligen så mycket att hon blev trött. Förlåt!!
Idag är jag också ovanligt nervlös (nervös på mitt språk), flera bra anledningar, men jag återkommer en annan dag om detta, då det vore trist att skriva ut en massa bra saker och så blir det inte så, vore pinsamt värre. Men jag kan säga som så att jag hoppas, hoppas & hoppas!!

Sista dagen på Calix imorgon, känns himla tråkigt faktiskt, trivs så himla bra där och underbara arbetskamrater, men det som är bra med bemmaningsföretag är att man kan vara relativit säker på att man träffar dem igen, på en annan arbetsplats, det är bra!!

En annan sak som är bra, är att min fina Tove just nu sitter på ett natttåg påväg från Luleå hem till Eskilstuna, hurra hurra! Nästa vecka blir det Tovemys!
Tänk att det är helg imorgon igen, sjukt och om en vecka är det påsk, kukeliku! I helgen är det mys med älsklingen som står på schemat samt att gå på konsert i kyrka, kommer bli en toppen helg, jag vet!

Nu ska jag fortsätta att häcka i soffan, det är nämligen en sysselsättning som är ganska ovanlig nuförtiden!
Tjoo!




Mitt hjärta är ditt..


Fy satan vad det ömmar i fingret! Har som sagt skurit mig en del i fingrarna på jobbet och det gör rejält ont i en fingertopp jag skar upp i fredags, börjar kännas i hela handleden nu, sedan sprider det sig nog i hela armen och till slut ramlar den väll av?!

Jag försöker fortsätta blogga såhär lite mera det är ju många som läser denna populära blogg, därför tänkte jag vinka hej till mina läsare...Jennie & Mamma, hej hej!!

Just nu sitter jag på toa och bloggar, det finns inget bättre än att ha laptop, perfekt att ha med sig på toa, kan sitta hur länge som helst på toa och då inte för att jag har några behov, nejdå nejdå, vill bara vara ifred med min fina vän, laptop!!
Men tyvärr kan jag inte sitta alltför länge här, måste hoppa in i duschen innan Pontus kommer, han uppskattar nog varken att jag sitter på toa länge eller att jag ägnar min tid åt min vän, han är svartsjuk jojo!

Tänk vad tiden går fort nuförtiden, tiden bara springer iväg eller inte bara det, den kutar iväg. En dag känns om en timme, en vecka som en dag & en månad som en vecka, känns både skönt och lite kusligt, för all denna tid som bara försvinner iväg kallas visst livet och det skulle man ta vara på om jag inte minns fel? Trots detta ivriga springande, så tycker jag ändå att jag hinner med en del och att mitt liv just nu är så bra det kan bli, jag är glad, nöjd och lycklig!! <3
Men den som hävdar att tiden går precis lika fort (eller sakta, om man så vill) nu som förr kan inte ha rätt, allting utvecklas ju hela tiden, saker moderniseras, snabbas- och effektiviseras upp, så då måste ju även det gälla tiden... eller?

Förövrigt var det tänkt att jag nu skulle publicera en massa citat ala Pontus, han säger så mycket roligt min älskling (självklart vet han inte om det själv...att han är rolig alltså!), men tyvärr föll allt bort i mitt huvud, är lite utarbetad, får återkomma en annan gång, annars kommer det nya citat, det kan jag garantera! <3

Nej nu duschen!! Tjong flaggstång!


"Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter."

Nils Ferlin 



Skumtimmen


Jobb jobb jobb är det som gäller i veckorna fortfarande, känns mycket bra och det känns vemodigt att vår tid på Calix förmodligen är över snart. Trivs som fisken i vattnet med att springa runt som en galning med ordrarna i handen, jag trivs till och med så bra att jag kommer sakna alla klantigheter som sker, dvs hur många gånger kan man göra illa sig på en dag på calix? Det är många gånger, jag lovar! $Exakt hur mycket ska vi inte gå in på nu, men jag kan säga som så att jag just nu har ca 10 skärsår på händerna och dessa har endast tillkommit under tre arbetsdagar, inte bra. Svinder som fan gör dem oxå, dem små djävlarna, haha!!

Trots detta hard work hinner jag med en del efter jobbet, ja jag är förvånad själv. När man gick i skolan och hade kortare dagar än vanliga arbetsdagar hann man inte med ett smack, jo plugga iof, men inget mer. Nu när jag jobbar hinner jag med en massa annat, har haft nått planerat efter jobbet varje dag i säkert tre veckor, plus fullsmockade helger, jag känner mig relativt pigg, men jag börjar bli blå under ögonen och blek som en vitlök (som Carros dotter så fint kalla sin mamma). Mest tid tar förstås bubben (Pontus), han ska ha mycket inderhållning, jojo. Annars tar lägenhetsletandet en del tid, plus massa annat. Tyvärr försvinner mycket tid från att umgås med mina underbara vänner, men jag ska ta igen det, jag lovar! En liten tröst är ju att ialla fall Malin jobbar ihjäl sig ännu mer än vad jag gör, hon kommer bli rik min lilla gumma!! Men jag saknar er alla som F*n & Jennie fortsätt kämpa på, jag håller på dig stenhårt!! Du är bäst!!!

Annars då, snart påsk, det gillar jag, absolut inte för godiset skull utan för alla glada färger, gult är inte fult. Kommer precis från ett litterärt bokcafé med Johan Theorin, mycket intressant måste jag säga. Hans böcker handlar om Öland (mitt hjärteland) och är deckare, som handlar om skumma saker på denna vackra ö. Läsvärt, tror jag, har inte orkat läsa hela än, men jag är ganska bokslö. Längtar så fruktansvärt mycket till Öland och jag tror att jag kommer må väldigt dåligt om inte jag & mamma kommer dit i sommar, åtminstone några dagar måste jag dit!!

En annan sak jag gillar är att jag just nu kan sitta och mysa i en soffa och blogga, samtidigt som man kan titta på en tränande Pontus som stönar och står i, verkar jobbigt det där med att träna, får bli en annan gång fär min del!
Ljusen är iaf tända (det lönar sig att påpeka saker för pojkarna, om man lägger fram det snyggt verkar det mer som ett önskemål än ett krav, man får inte vara dum) och mysstämmningen har infunnit sig i lägenheten, mysigt, men det beror förmodligen på att jag är här oxå!!

Nej nu har jag slut på ord, kan ju inte skriva en roman heller....ikväll. Självklart kan jag det en annan kväll, men det får bli då. Nu ska jag säga god natt och tillägna detta låååånga inlägg till Jennie, du önskade detta mera och nu fick du lite så att du teg, eller?? ;)

Love you girls and Pontus <3



<3


Full Rulle


Försöker mig på en liten uppdatering då, ojoj!

Är hos Pontus nu, är här ofta nu tycker jag, bra bra!! Ska träffa Jennie idag och ikväll blir det bio med den finaste och imorgon väntar visningar igen, full rulle med andra ord. Så är det jämt nuförtiden, men det är skönt, jag gillart!

Är grymt sugen på att flytta nu, har nog redan flyttat mentalt, men nu vill jag bara flytta på riktigt och få allt iordning, men det kommer, det kommer!! Huvudsaken är att jag får träffa Pontus så mycket som möjlig och det går att ordna, trots att vi inte bor ihop än, men trots det vill jag flytta NU!!!

Nästa vecka kommer även min fina Tove hem, då blir det jättemys, saknar dig massor gumman. Undra om det går att gräva upp Luleå med rötter och allt, för att sedan flytta till Sörmland eller nått, häromkring finns ändå inga vettiga städer så det går nog att ordna!

Oj gud vad mycket jag skrev nudå, konstig man är, jag gillar ju inte ens att blogga, speciellt inte sådana här inlägg, dem är såå tråkiga, men jag är också tråkig, men bara idag!

Vill bara avsluta med att vinka hej till Anna, snart smäller det, bara drygt en månad kvar!

Hej då!

"-Gillar du choklad?
-Japp"


Jag är snygg, jag vet!!


RIP Tuss<3


Sov gott min lilla gumma! <3


Tatueringstankar


...jag funderar på ny tatuering, är grymt suggen på att tagga mig, dock lite osäker på vilket motiv och vart?!
Detta kanske skulle vara nått...!!?



????


Me <3 Salem




Keep on Walking <3


RSS 2.0