Vindruvsmage


Ligger i solstolen på landet hos päronen och har uppblåst mage och vindruvor ända upp i strupen, jag är mätt på vindruvor kan man säga. Att vindruvorna är i strupen kan i och för sig också bero på att jag ligger med överkroppen neråt och underkroppen uppåt dvs att vindruvorna inte ens tagit sig ner i magsäcken utan fastnat i strupen på nervägen och alltså inte uppvägen. Nog pratat om vindruvor!
vindruvor, vindruvor, vindruvor, mohahaha!!!

Jag befinner mig alltså hos päronen på landet för att plugga, går väldigt bra märker ni nu. Men jag har ju faktiskt varit i skolan hela förmiddagen och det gills som plugg. Vår lärare säger att vi ska plugga 4 timmar per dag, han menar nog efter själva tiden i skolan, men det menar inte vi elever. Så idag har jag alltså pluggat 4 timmar, 3 i skolan och 1 hemma!

Idag fick jag skjuts ut på landet av mormor, hon är snäll. Det är hennes vindruvor jag äter by the way.
Jag skulle egentligen tagit Pontus bil, men den hade fått batteritorsk, men det är inget farligt, den får det en sisådär fyrahundratusensjuttioelva gånger per månad för att jag eller Pontus (mest Pontus såklart) glömmer stänga av lyset. På gamla bilar måste man alltså sätta på och av lyset själv, inte så jobbigt kan man tycka, men på det flesta bilar finns ett pling inbyggt som påminner om att man ska stänga av lyset, ett sådant pling har inte vi. Vi ska därför åka med bilen till doktorn för att sätta in ett sådant pling. Det kommer bli jättebra tycker bilens batteri. Pling, pling!

Nej, nu ska jag fortsätta med att inte plugga!
Plong!


Gammal bild, men jag ser sjukt smart & itteligent (intelligent) ut!
Awww
Världens sötaste <3
Måste ses!!!


Gays, Bio & Fest


Idag var jag och älsklingen nere på stan och kolla in Eskilstunas egna Pridefestival, mycket trevligt med Gays. Jag såg Christer Lindarw, han va skitsnygg. 
Kul med mycket folk, speciellt i paraden, Gaypoliserna var där, bra! 
Tyvärr är det ju inte riktigt som i Stockholm med massa utklädnader, men någon gång kanske det blir det, vore kul i så fall! Pontus går gärna med nästa år (i cancan kläder, det har han lovat, fast han vet inte om det själv)
Vi kolla även in Pain of Salvation som lirade lite, mycket bra musik och röst, men väldigt dåligt förberett, med ljud och så vidare.
Pontus hann även med lite shopping, mycket bra val av kläder gjorde han...(JAG) minsann! Fin vit gubbtröja och lite slitna halvljusa jeans, mums, mums!

Middag på mingan, en sväng på hemköp för att köpa kokosnöt drickavatten, en riktig favorit och sedan vidare på bion. Där vi väntade 1 1/2 timme på filmen eftersom vi som vanligt planerar så bra att vi alltid har massa timmar över mellan varje grej vi ska göra. Pirates var filmen vi såg i alla fall, jättebra såklart och får inte glömma att nämna det, Johnny Deep var med i filmen.

Ganska nyss hemkommen (typ för två timmar sen, men ändå) ligger vi nu och lyssnar på grannarna som har gårdsfest och ja vi var bjudna men vi dissade, vi är för coola för dem. (okej, vi vågade inte gå, vi känner ju inga, dock finns risken att vi hamnar utanför nu) Dem har i alla fall bra musiksmak, Gunther, Peps Person, Girls just wanna have fun (bara killarna jublade när denna sattes igång) Chuck Berry, varvat med Nomy, Jedward (hur kunde denna smyga sig in?), Black Eyed Peas och lite annat som man bara spelar när man är full. Trevligt verkar dem ha i alla fall. Parteyy!

Själva ligger vi i sängen som ett par pensionärer och tycker dem spelar lite för högt, är lite för högljudda och patetiska för dem är fulla (Pontus tycker det, inte jag såklart) Jag ligger vid datan och skriver blogg, Pontus läser min blogg på mobilen, precis som det ska va en lördag hemma hos Hulldin/Pettersson och vi trivs.

GodBajs!Jag vet! Det krävs inga ord (men parenteser i alla mina blogginlägg)!


Huvud & Knä


Har dragits med en hemsk huvudvärk hela dagen eller det började redan igår och det är inte kul. Kom hem från skolan tolv, sen dess har ja sovit och ätit glass till lunch, orkade inte fixa annat. Usch känner mig helt slut och mosig (Detta beror inte på att jag åt och det enda jag ätit idag är glass, fnys).

Har väldigt ont i mitt knä också. I slutet av januari snubblade jag hemma i lägenheten på en slagborr och gjorde illa knät, sen dess har jag haft ont, ont, ont. Ibland blir det dock lite bättre, men eftersom murphys lag gäller även mitt knä så slår jag i det hela tiden, i allt. Jag slår aldrig i någon annan kroppsdel, bara just mitt onda knä. De två senaste dagarna har jag slagit i det ganska rejält också, när jag satt mig vid ett bord och dragit in stolen. Nu kanske ni tänker att jag är klantig, men så är naturligvis inte fallet, det finns två solklara anledningar till detta.

Nr 1. är alltså som tidigare nämnts Murpphys lag, lagen om allts jävlighet eller som Murphy själv sa
"If anything can go wrong, it will."
Nr 2. är mina sträckreceptorer som strejkar och detta pga, min diabetes.
(Om ni är nyfikna på exakt vad sträckreceptorer är så får ni googla det eller söka till sjuksköterskeprogrammet.)
Detta gör i alla fall att folk (dvs JAG) med diabetes blir ofta lite fumliga, snubblar lätt, tappar saker lätt osv. och då vet nog alla som känner mig att detta stämmer in väääldigt bra på mig, då jag bland annat är expert på att trampa snett stillastående med platta skor (och slå i mitt knä)!

Apropå knä, visste ni att vi innehåller 160 - 180 Liter primärurin och en kissblåsa kan innehålla som mycket som 7 Liter sekundär urin, men vi blir kissnödiga vid ca 3 dl.
(Även här får ni googla själva om ni inte fattar nå)

Nu ska jag ligga och vänta på nötter Pontus kanske skulle köpa med hem till mig!
Nötnöt!Summertime


Nu var det supermega länge sen jag skrev nått här jue, dåligt av mig!
Det jag tänker skylla på (om nån skulle bry sig) är plugget. Sist jag skrev var i slutet av april och då stundade en stor tenta i vårdandets grunder och precis efter det hoppas jag på en ny kurs som gått i rekordfart.
Anatomi och fysiologi heter denna kurs och är förvisso väldigt intressant och vi har super lärare, men att lära sig allt om hela kroppen på ynka 5 veckor är ganska svårt, eftersom att det inte räcker att ha ett litet hum om allt utan man måste också veta hur allt hänger ihop och gå lite djupare in i det mesta.
Snart så väntar alltså nästa stora tenta och det är det som upptar min tid just nu och mitt huvudet är mer än förvirrat just nu och det är väldigt jobbigt för en som hela tiden vill ha hjärnkoll på allt och måste acceptera att hjärnan inte vill det! Blää

Här följer nu några pnukter som hänt mig sedan jag skrev sist!
(Hurra säger jag, vem bryr sig, säger ni!)

* Fått VG på Vårdandets grunder tentan (känns dock surt att jag fick 29 poäng av 30, haha. Jag borde gjort det bättre! :P)

* Fått jobb (numera kan jag räkna mig som vårdbiträde på avdelningen Lotsen)

* Varit i sthlm på Weekend två helger i rad (Först myshelg med Anna<3 & sen myshelg med Älsklingen<3

* Har ätit mängder med jordgubbar och mjölk (vilket resulterat i en hel del diarée, för min mage tål inte mjölk typ)

* Jag har lärt mig att ta blodtrycket (Nej, inte på mig själv. På andra jue!)

* Läst sjukt mycket bloggar, jag älskar bloggar (speciellt den här tjejens)

* Hängt på facebook fast jag borde plugga

* Grillat alldeles för lite

* Blivit lite brun (nöjd tjej!)

* Blivit ännu mer kär i mina klassisar

* Cyklat träningscykel (1 gång!)

Ja det var nog det mesta, bara det viktigaste grejerna fick jag med här nu, det oviktiga är inte viktigt!

Imorgon är det skola igen, frågestund på njurarna och vätskebalansen. I helgen väntar Gayparad och Mors dag!

Piss & kräm!

Mina fina klassdudes <3


RSS 2.0