Pluggdag


Idag har det varit pluggdag för hela slanten, eller i alla fall för halva slanten, haha. Har skrivit på min hemtenta, så nu har jag kommit halvvägs och det känns skönt, även om man egentligen inte har en aning om man har gjort helt rätt eller helt fel, men jag gör mitt bästa i alla fall och jag tror faktiskt inte det är helt åt h*lvete.
Har även hunnit läsa lite i boken vi ska ha läst ut till på tisdag, det är ju ganska lungt med den för det är ju långt kvar till tisdag. I regel försöker jag plugga mycket i veckorna så jag får helgerna fria, sen har ju Pontus tagit ledigt på måndag också och då vill man ju vara social och inte bara sitta och plugga.

Har även hunnit med lite småtfix idag också, städa undan lite saker, fixat med disken, varit ute med sopporna (urk vilket väder), slagit in Pontus alla hjärtans dag present och duschat, haha det var välbehövligt kan man säga. Skulle ha följt med älsklingen till gymmnet imorse också, men vem vill egentligen gå och gymma vid halv åtta på morgonen när man annars kan ha sovmorgon. Så gymmet får det bli en annan dag, förmodligen på söndag. Vet inte om någon lagt märke till det, men min PT Jennie har varit lite frånvarande på sistone och detta beror på att min fina vän har fått jobb. Trots att det gör att jag förmodligen kommer bli en slappis på gymmet är jag ändå glad för hennes skull, det var du värd min underbara vän! <3 Mega grattis till dig!

Skippade även att gå till affären idag, skulle behöva handla lite men vem vill gå ut i detta väder? Haha nu låter jag som värsta gnällputten, men det är lugnt, positiva Amanda finns fortfarande kvar. Jag är lite smart i alla fall och skickar Pontus till affären istället, han har ju iaf bil.
Nu väntar jag bara på att han ska lsuta jobbet och handla klart, sen blir det våfflor till middag, vardagslyx ska det vara =)

Pling!


Kommentarer
Postat av: Luucy

Jobbigt med massa plugg :(

2011-02-10 @ 21:19:19
URL: http://luucylouise.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha känns bra att jag inte är ensam! :D

2011-02-10 @ 22:37:04
URL: http://lindslus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0