Full rulle


Jajamensan full rulle it is. Sitter just nu och tittar på Sällskapsresan, riktigt bra. Fick alla sällskapresan filmer i en box i júlklapp av mamma och pappa, eftersom filmerna är kult så kan det vara kul att ha hemma, så kan man kolla på dem när man vill. 
Ska strax bege mig ner till stan för att ännu en gång köra ett gympass med Jenkan. Sen hem och duscha, sen bär det av till mormor för mat & myskväll.

Imorgon blir det upp tidigt för att följa med mamma som ska kolla på träningkläder. Hon ska ju nämligen åka på resa till Kanarieöarna snart, hela fyra veckor också, vilken lyx! När vi ändå är i shoppingtagen måste jag kolla efter en finklänning/långklänning eftersom det är finsittning med skolan imorrn kväll och alla måste vara finklädda. Shit vad svårt det är. Vad tusan ska man ha på sig, jag är inte van att ha fin kläder och så måste man vara snygg i håret och ha högklackat också, ojoj.

Det ska i alla fall bli riktigt skoj, så imorgon kväll blir det först rookie avslutning i skolan, sen sittning. Efter det är det bara hem och sova lite, för på söndag är det våran städ och tvätt dag här hemma. Vi måste även försöka på upp våra hyllor som vi köpte på IKEA förra veckan. Sedan börjar en ny spännande skolvecka och det blir mer och mer allvar för varje skoldag som går, fast det blir nästan roligare och roligare också. Så kul att lära känna nya trevliga människor! Den nya klassen känns verkligen toppen!

Nu food tajm innan träningen, så man orkar ta i, haha!


Kommentarer
Postat av: AnnaBanana

Haha va kul, jag fick också den boxen i julklapp! :P

Kramar!

2011-01-28 @ 19:45:47
URL: http://annasedai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0