Y Soshla S Uma


...inte riktigt kanske men ändå.
Tänkte uppdatera nu när jag fick lust, har länge saknat lusten... att blogga alltså. Men nu är det dags, lusten är tillbaka i alla fall för idag.

Ikväll ska jag ut & äta med Pontus, det ska bli gott, men det kan jag ju inte egentligen veta nu, men jag hoppas det blir gott. Sen ska vi åka & storhandla, det ska inte bli kul, det VET jag!

Har nu haft en veckas semester, nästa vecka börjar allvaret med jobb, Det blir nog bra, är jätteglad över mitt jobb, men just nu vill jag bara ha ledigt, en riktig semester, det var länge sen. Det blir nog sen när man går i pension man får en riktig semester & det är ju ändå bara en sisådär 43 år kvar, ingenting jue!

Träffade föresten en student för någon vecka sen som precis är nykläckt & ska ut i arbetslivet, dennes plan inför arbeslivet var att antingen vinna på lotto eller gå i pension, sound like a good framtidsplan!
Dagens ungdom, ojoj! säger Amanda 22år.

Imorgon är jag partysugen, ja just det inte idag, utan imorgon. Så just därför ska jag festa till det lite imorgon och har bjudit över lite tjejekompisar och nu hoppas jag det blir mys, musik & lite trevligt snack, mihi. Innan detta festande ska jag åka på Vilsta marknad, med släkten, det ser jag fram emot. Jag gillar min släkt och så får jsg ju träffa Hampus också, ett barn. Jag gillar inte barn, men innehåller dem delar av mitt eget blod, då älskar jag dom!!

Nu kommer en låt som inte är barnvänlig, men jag gillar ju inte barn så skit samma.
Annars är det väll ändå ingen som fattar ryska. Eller jo, Hanolia då. Det var hon som introducerade denna låten för mig, iaf på detta språket.
Jag tycker ofta om låtarna bättre när jag inte fattar vad dem säger, typ. Därför är ju engelska ett ganska bra språk att skriva låtar på, i alla fall om jag ska lyssna på dem, är ju ganska dööölig på just english.

Svejs!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0